• Viihtyisä vohvelikahvila

  Herkuttele vastapaistetuilla vohveleilla takkatulen ääressä idyllisellä Wanhalla Asemalla

  Myös gluteenittomat ja laktoosittomat vaihtoehdot

  Paistamme teille tilauksesta herkulliset vohvelit, joiden täytteeksi voit valita erilaisia suolaisia tai makeita täytteitä. Käytämme vohveleihin laadukkaita ainesosia ja esimerkiksi lisäainettomat, herkulliset marjahillot tulevat meille suoraan viljelijältä ja jäätelöt & sorbetit ovat paikallisen maatilan tuotantoa. Kevään aikana jäätelötarjontamme kasvaa ja voitte nauttia meillä myös ihania jäätelöannoksia.

  Lahjatavaraa & matkamuistoja

  Puodistamme löydät ihania tuotteita lahjaksi, viemisiksi, matkamuistoiksi tai ihan itsellesi. Valikoimassamme mm. kotimaiset ja kestävät betonituotteet pihakoristeiksi, kauniita kynttilöitä, ihania ruostutettuja metallituotteita, puutuotteita ja hunajatuotteita.

  Kylpylä Katinkulta - edulliset kylpyläkäynnit meiltä vain 10 €

  Myytävänä edullisia kylpylärannekkeita lähellä sijaitsevaan suosittuun Katinkullan kylpylään. Voit lähettää varauksen tai tiedustelun allaolevan yhteydenottolomakkeen kautta ja voimme varata teille sopivan määrän kylpyläkäyntejä jo ennen lomaanne. Rannekkeita tarjolla reilu, mutta rajoitettu erä jokaiselle viikolle. Voit myös soittaa ja tiedustella saatavuutta: 045 78722800

  Kahvila avoinna

  Wanha Asema Vuokatti avoinna tiistaista - perjantaihin klo 12-17, lauantaisin klo 11-16. Vohvelikahvila on suljettuna sunnuntaisin sekä maanantaisin. Muina aikoina sopimuksen mukaan. Tiloissamme voi myös pitää kokouksia tai muita tilaisuuksia.

  Vuokatinasema somessa

  Seuraa meitä myös Instagramista : vuokatinasema sekä Facebookista: Wanha Asema Vuokatti

 • Ota meihin yhteyttä

  Wanha Asema sijaitsee Vuokatin entisellä rautatieasemalla osoitteessa Keskuskuja 1.

  Katinkultaan meiltä on n. 1,5 km ja Kattikeskukselle n. 1 km.

  Keskuskuja 1, 88610 Vuokatti
  Avoinna ti-pe klo 12-17 ja la klo 11-16. Sunnuntaisin ja maanantaisin suljettu.

  Opening hours tue-fri 12-17 and sat 11-16. Closed sundays and mondays. Welcome !
  045 78722800 tai 050 576 4699